CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, May 6, 2011

❤ KEMATANGAN BELUM MENCAPAI TAHAPNYA LAGI ❤

hai...izah penat larr lihat aksi perang .....he...biasa larr kat mana lagi kalu bukan fB...uhuuhuhuh...today izah jadi mamarazi yang membanggakan diri izah sendiri...uhuuhuhuu...penat gk izah skodeng lamer gak aw...huhuhuuh...k mehh izah nak habq mai kat depa nie sumerr....izah cuma nak jwapan n nak seseowank cuber pahmkan...kat izah....hurmm....zaman skowla RENDAH kes gadoh dah biasa dah...skowla MENENGAH lagi dah bisa lagi dahsyat dari skowla rendah kan..topic dye un pelik2 jerkk yang watkan kita nie gadoh...hahhaa.....tapi dah beh skowla un perkara lama still nak bangkitkn lagi..izah tak pahm betowl larr...kadang2 psal sownak bawk mulot..semua knew...bak kata pepath... "kerana nila setitik rosak susu sebelanga " towl tak..hope betol..hee..tak betol tolong betolkan ekhh..hee..btw...bende nie izah rasa ramai dah laluinya right...tak kira umo..dah tua kew...masih muda kew....masih budak kew..mesty dah knew.....tapi mostly semua nie terjadi dikalangn kaum HAWA.,,,taupun kaum PEREMPUAN....kenapa ekhh??yerkk izah taw izah pun perempuan gak..but..psl bende remeh macm nie..izah malz nak amsuk campur lagi2 hal yang dah lepas.....n izah paling pantang..PASAL LELAKI kita nak knew bertekak...tak pahm betowl larrr....but cuber kownak cemua check this out....seseownak ynag bergelar perempuan YANG JENIS SUKA PUTAR BELIT ALAM...dulu dak A nie..rapat ngn dak B nie...n dak A nie un gtau dak B nie yang mmbew2 dye dulu sukew ngutuk2 dye...siap nages2 dak A nie mntak maaf kat dak B nie...coz dulu dak A nie ngutok2 dak B nie...n dak A nie...pun kwan lar ngn dak B nie..like macm kwan bek larr...but...at the last..dye PUTAR ALAM...

...u all look at these...






hurmm...camnie ar citew nyer...aduh...kenapa metsy begini...hurmmm....dah takder kjew agaknya...hehhe..ley pualk cakap ownak ader mental sesuka aty dye ajerk...huishh kita nie ada adab..bahse menunjukkn bangsa....uhuuhuhuuh...hope budak2 macm nie..ley larr kurngkan sifat mereka seperti nie..umu mkin lama makin tua...mkin meningkat seklai sekali jadi matang seket...hurmm...samapi dah beh sekowlah hal lama pun masih nak diungkit kembali..takpahmm...hope takder lagi people like this anymore...amin..hehehhe...tamat

Tuesday, May 3, 2011

❤ BERJALAN DARI PAGI HINGGA MALAM ❤

ASSALAMUALAIKUM 

hai kepada semua bloger2 diluar sana yerk....today izah nak story lar kat korang about one day...izah berjalan with family dari pagi smpai malam....hee....hari tue sgt2 menyeronokkn...btw...hari tu jugak merupakan hari cuti bagi semua PEKERJA kira " HARI PEKERJA " pada 1 MEI 2011...wah.detail gitue..hehhehehe....yelarr time nie lar izah rase most family want to hangout bersama keluarga masing2 right....he..so mama izah nie dah kejot izah kul 10 a.m....pegi mana???ha..pegi breakfest lar apa lagi...huuhuhuh....papa said nak sarapn di tangakak...k..lets go...so bila arrive jerkk kat tangkaq...kedai yang dinantikan tue tutup pulak...so...tukar rancangn mkn di RESTORAN NASI KANDAR SUBAIDAH di MELAKA....huhu...so papa pun mengambil jaln short cut melalui highway n tebus di haighway AIR KEROH...time tue jlan di hgway agak lancar but jaln nak ke MELAKA .... masyaallah...dye punya sesak....smpai hgway uh...so izah rase u all mesty ley emagine kan...but nak lagi detail u all watch this video....dirakam oleh my little bro...hee....

video

ha video nie law korang rase kelakar..he..tu larr adq izah yang rakam k..heee....korang lihat lar...sesakkan...he..bwu cutie pekerja...belom cuti - cuti yang len...hurmm..izah pelik napew lar ley jadi macm nie...hee..btw...mgkin sebb melaka have a nice place kowt..he....tue sebb melaka fames kan2..hee....lamer gak lar izah tersekat lam kesesakn uh..nak dekat stu jam ader lar..hee....leps terselamat dari uh...papa un drive lar ke tempat yg dituju....kedai makn....hee...nie kita owank sarapn + lunch..cos dah masuk jam 12.00 tgh...hee...dekat kedai makn stu hal lagi maslah...hee....lepas kita ownak makn...papa izah check lar bil...always camtue..hee....leps check...papa panggil pelyan...upe2 nya...dalam bil kita ownak uh..semua dye letak double set...minuman lar.dye letak double ...pdhl kita ownk minum stu jenis tiap sowank..hehhehehe....dapt lar balik...ader lam RM5.50 uish bnyk gak uh...suh nasijat izah kat kownak..lepas makn uh..check lar reit k..kot2 lar kedai uh silap kira.hehhehe...yelar langkah berhati - hati k...hee.....k lepas penat meronda satu melaka....kita ownak un balik larr..yelra takkn nak tdow kat town lak kan...uhuhuuh....mase nak dekat smapai rumah...tiba2 jem...izah un pelik...leps papa dah smpai depan nya uh.....upe2 nya....ada pesta india lar pulak..dah macm perayaan wesak lak...tpi izah un tak atw pe dia...ha...yang nie pun izah sempat rakam lagi..heheheh.....hope korang enjoy lar yerkk..hee....


video

uhuhuhu......so enjoy lar ko ngk vedio nie...hee...at last smapi uamh..izah un lelap...hee..penat sgt....ha..tuelar izah nak citer kan..hee...k..tamat